woensdag 13 juli 2016

Wereldtop

Elke reden is goed om de mismanagede solvay brol letterlijk de hemel in te prijzen : hun zot overprijsde overname cytec mag eindelijk eens iets leveren aan Boeing, haleluja!   (Verrassing: ik dacht dat ze die toko gekocht hadden omdat die al zoveel aan boeing en luchtbus mochten leveren? Niet dus!)
http://www.tijd.be/ondernemen/chemie/Boeing_bezorgt_Solvay_doorbraak.9788087-3069.art

Da's nog al een visite kaartje,  iets mogen leveren aan Boeing, zeg, daar kunnen firma's als UTX alleen maar van dromen!  

En het zou een sneller groeiend segment dan de rest van de economie betreffen, wie had het ooit durven vermoeden?! Je leert toch altijd wat bij. 

Hopelijk laten ze bij Solbrol nog wat kruimels voor RR en UTX.  

De eerste lijkt goed op weg om meer dan de helft van de dreamliners voort te stuwen (trent 1000), de laatste haalt kennelijk meer dan de helft van de A320neo's binnen. 

Wie weet raken die ooit ook aan 1mrd omzet,  kunnen ze meedoen in de "champions league" met absolute topclub Solvay!!!

*****

Toen Iedereen rare earth materials wou hebben, moesten ze bij solbrol exact op het hoogtepunt van die hype Rhodia overnemen. Was toen ook een zogezegde groei-story. 
Amper gekocht, hoor je er niks meer van en blijkbaar  zit er al niet veel groei meer in.  Wel veel gegoochel met cijfers om het geklungel toe te dekken.  

Maar ik peins dat ze de journa- en analisten heel goed soigneren, zodat die vooral de andere kant overbelichten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten